Binance review en ervaringen

Op dit moment is de markt voor digitale valutahandel vol met een grote verscheidenheid aan keuzes, waardoor het kiezen van het juiste exchange- of handelsplatform een behoorlijke hoofdpijn kan zijn voor zowel beginnende als ervaren handelaars.

Binance is een populaire Chinese cryptocurrency-exchange, die populair is vanwege de crypto-naar-crypto-uitwisselingmogelijkheid. Hoewel het bedrijf nog redelijk nieuw is op de markt, is het erin geslaagd om veel populariteit te verwerven dankzij het indrukwekkende aantal Initial Coin Offering-aanbiedingen, maar ook vanwege de lage handelskosten.

In onze review proberen we alles te bespreken wat je moet weten over Binance, inclusief hoe het werkt, de cryptopairs die je kunt ruilen, kosten / limieten verhandelen, beveiligingsaspecten en klantenondersteuning.

Hoe werkt Binance?

Degenen die voor de eerste keer Binance bezoeken, zullen snel merken dat het platform twee opties biedt voor digitale valutahandel: basis en geavanceerd. Noch de basis, noch de geavanceerde versies zullen ongetwijfeld gemakkelijk te gebruiken zijn voor complete beginners. Iedereen met een achtergrond in digitale valuta en met een beetje kennis van hoe exchanges werken, moet echter het platform en de verschillende services kunnen gebruiken.

Het belangrijkste verschil tussen de basisversie en de geavanceerde versie is dat de geavanceerde versie een meer diepgaande technische analyse van de digitale valutawaarde in de tijd biedt. Op dit moment biedt het dashboard voor de basisversie verschillende grafieken en diagrammen voor de pairs die je verhandelt, orderboeken en handelsgeschiedenis.

Dit is hoe de basisweergave eruit ziet:

Binance basisweergave

De basisweergave is mooi ontworpen en goed ingedeeld, alle informatie die je nodig hebt, wordt duidelijk weergegeven met prijzen aan de linkerkant, grafieken in het midden, samen met de koop- en verkoopdozen en de handelsgeschiedenis wordt rechts weergegeven, zodat je snel kunt zien wat de nieuwste handelsprijzen waren.

En zo ziet de geavanceerde weergave eruit:

De geavanceerde weergave maakt gebruik van een donker thema en maakt de trading charts groter en de laatste handelsprijzen worden rechts weergegeven met de buy sell-vakken eronder. Wat je kiest is echt een kwestie van voorkeur, wij houden van de lichtere basisweergave en vinden de lay-out een beetje gemakkelijker te gebruiken.

Hoe maak je een Binance account aan?

Om de exchange te gebruiken, moeten gebruikers eerst een account maken. Het proces hierachter is redelijk eenvoudig en ongecompliceerd en je hoeft jouw account niet te verifiëren voor niveau 1, wat een dagelijkse opnamebeperking van 2 BTC heeft. Voor niveau 2, met een maximum van 100BTC per dag, moet je een identiteitsbewijs met foto uploaden en wachten tot je bent goedgekeurd. Er zijn nog hogere limieten, maar je moet rechtstreeks contact met hen opnemen om dat te regelen.

De tijd voor verificatie kan variëren, afhankelijk van hoe druk het ondersteunend personeel is, dus zorg ervoor dat je vooruit plant als je grotere bedragen wilt opnemen en zorg ervoor dat deze stap voltooid is voordat je grote bedragen op de centrale stort en verhandelt.

Binance aanmelden

Nu dat dit uit de weg is, kunnen gebruikers hun Binance-account financieren. Hoewel je kunt kiezen uit een groot aantal digitale valuta, is het raadzaam om bij BTC of ETH te blijven.

Om je account te financieren, ga je naar de link ‘Fondsen’> ‘Deposito’s / Opnames’ bovenaan de site en zoek je de valuta die je wilt verzenden. Vervolgens klik je op de knop ‘Storten’ en krijg je vervolgens het wallet-adres op. Je kunt dan je cryptogeld naar dit adres sturen om te beginnen met handelen op het platform, afhankelijk van welke valuta je stort, het zal verschillende tijden in beslag nemen om te verschijnen omdat dit afhankelijk is van die valuta blockchain. Sommige valuta’s zoals Ethereum zijn sneller dan Bitcoin, wat even kan duren.

Binance wallet

Nu jouw account is gefinancierd, kun je eenvoudig beginnen met handelen, uitwisselen en beleggen in verschillende cryptocurrencies. Binance biedt veel keuzemogelijkheden, omdat ze alle belangrijke digitale valuta’s ondersteunen, maar ook talrijke ICO-vermeldingen en hun respectieve tokens.

Op dit moment kan het platform alleen worden gebruikt om limiet- en marktorders te genereren. Dit werd door sommigen als een nadeel beschouwd, omdat veel verwachte handelsopties meer geavanceerd zouden zijn. Na het plaatsen van je bestelling, wacht je gewoon tot deze is uitgevoerd volgens de voorwaarden die zijn ingesteld.

Hoe te handelen op Binance?

Handelen op Binance is redelijk eenvoudig als je eerder een andere cryptocurrency-exchange hebt gebruikt. Om te beginnen, zorg ervoor dat je wat geld hebt gestort – er zijn opties voor het verhandelen van pairs in BTC, ETH, BNB en USDT. Zodra je jouw geld hebt, selecteer je in het menu rechtsboven “Exchange”> “Basic” of “Geavanceerd” om het handelsscherm te laden. We zullen in dit voorbeeld de basisweergave gebruiken.

Binance trading

Selecteer aan de rechterkant van het scherm een tabblad van BTC, ETH, BNB of USDT. Dit is wat je gaat verhandelen. Kies vervolgens de gewenste valuta in de lijst. Je kunt hier ook zoeken en je kunt een favorietenlijst maken door op de ster naast alle valuta’s te klikken.

Binance trading pairsZodra de door jou gewenste valuta is geladen, noteert de linkerkolom die de prijzen weergeeft die mensen bereid zijn te verkopen in de bovenste helft in rood en de prijzen die mensen bereid zijn in de onderste helft groen te kopen. Het cijfer in het midden toont de laatste verkoopprijs.

Binance prijzen

Om een kooporder te plaatsen, gebruik je de middelste kader onder de grafieken en zie je dat het koopvak rechts groen is. Je kunt handmatig een prijs invoeren die je wilt kopen, maar een betere manier is om op een nummer in de linkerkolom te klikken. Je kunt dan het bedrag van de valuta invoeren die je wilt kopen of op de knoppen 25%, 50%, 75% of 100% klikken om het te vullen met een bedrag op basis van het bedrag van de aankoopvaluta (in ons voorbeeld BTC).

Binance buyorder

Zodra je bestelling is geplaatst, wordt deze onder in het gedeelte ‘Openstaande bestellingen’ weergegeven totdat deze is gevuld. Op dat moment is je nieuwe valuta beschikbaar onder het menu “Deposito’s / Opnames”, waar je deze kunt opnemen in de wallet van jouw keuze.

Conclusie

Momenteel is de matching engine van de exchange in staat om ongeveer 1,4 miljoen orders per seconde te verwerken, waardoor het een van de snelste beurzen op de markt is. Bovendien werkt de exchange op alle soorten apparaten, waaronder internet, Android, WeChat en HTML5. Niet-Engelssprekenden zullen blij zijn te weten dat Binance meertalige ondersteuning biedt in het Chinees, Engels, Koreaans en Japans.

Op basis van alles dat tot nu toe is geschetst, is Binance ongetwijfeld de toonaangevende Cryptocurrency Exchange en biedt het geweldige tarieven en geweldige ondersteuning voor digitale valuta. Omdat het naar verluidt toegang heeft tot overvloedige bronnen en partners, is de kans groot dat Binance blijft evolueren en geweldige digitale valutawisseldiensten aan haar klanten aanbiedt.

Binance review en ervaringen
5 (100%) 13 votes