Coinbase

De grootste en meest populaire cryptocurrency-broker van de wereld is Coinbase. Het is een Amerikaans bedrijf en is actief in 32 landen; waaronder België en Nederland. Volgens eigenzeggen heeft de site op dit moment meer dan 10 miljoen gebruikers.

Coinbase review

Gebruikersgemak en snelheid is een van de belangrijkste redenen waarom het platform zo populair is. Via de site kunnen gebruikers makkelijk bitcoins en andere cryptomunten kopen. Een ander voordeel is dat de gekochte munten direct kunnen worden opgeslagen in de Coinbase wallet. Hoewel dit af wordt geraden door ervaren gebruikers, beidt het voor nieuwe gebruikers wel een voordeel. Deze hoeveel niet direct een cryptocurrency wallet te kiezen.

Een nadeel aan het platform is dat de focus niet meer ligt op de Benelux. Zo zijn de betaalmethodes Bancontact, iDeal en MyBank niet beschikbaar. Wel is het nog mogelijk om via een bankoverschrijving of met creditcard cryptocurrencies te kopen. Bij een bankoverschrijving duurt het meestal een werkdag voordat het geld wordt bijgeschreven.

Cryptocurrency aanbod

Op dit moment biedt Coinbase de volgende cryptocurrencies aan:

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Ethereum
  • Litecoin
Coinbase
5 (100%) 9 votes