Google biedt nu realtime prijsconversies voor Bitcoin Cash

Google, de bekende zoekgigant die bijna een monopolie heeft op de internetzoekmachinemarkt, ondersteunt nu Bitcoin Cash door gebruikers realtime prijsconversies te bieden.

Gebruikers die gewoon Google “Bitcoin Cash to USD” of iets alleen die regels, met een andere fiat-valuta in plaats van USD, krijgen een resultaat bovenop alle andere links die hen de info vertellen waarnaar ze op zoek zijn.

Bovendien krijgen ze een vervolgkeuzemenu om eenvoudig over te schakelen naar andere valuta’s en te zien hoe BCH zich opstapelt. Het vervolgkeuzemenu bevat andere cryptocurrencies, maar is schijnbaar beperkt tot BTC, LTC en Ethereum.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *