Ledger wallet brengt alles-in 1-software uit

Het Franse bedrijf Ledger heeft een grote update uitgebracht voor zowel de Nano S als de Blue. De software, die traditioneel verkrijgbaar was als Google Chrome Apps, is volledig vervangen voor native apps. De nieuwe software heeft de naam Ledger Live gekregen en is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

Eigenaren van de hardware wallet kunnen vanaf vandaag de nieuwe software downloaden voor hun besturingsysteem. Na het downloaden krijgen users een ‘get started’ menu en kunnen ze kiezen uit verschillende opties, waaronder ‘Use a device that’s already initialized’. De interface is minimalistisch en en een stuk overzichtelijker geworden.

Alle cryptocurrency’s in 1 app

Vanaf nu worden dus alle cryptocurrencies in 1 app weergegeven. Gebruikers dienen nog wel op de Ledger zelf aan te geven welke cryptovaluta ze willen ontvangen of versturen. Ledger zelf heeft ook aangekondigd dat het waarschijnlijk in Q4 een app gaat uitbrengen voor iOS en Android.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *