Coinbase gaat Ethereum Classic toevoegen

De Amerikaanse cryptocurrency-broker Coinbase heeft in een blogpost laten weten dat het Ethereum Classic (ETC) gaat toevoegen aan haar website. In België en Nederland is de cryptovaluta alleen verkrijgbaar bij twee wisselkantoren.

In een bericht zegt het bedrijf het volgende:

We are pleased to announce our intention to add support for Ethereum Classic (ETC) to Coinbase in the coming months. We are announcing this both internally and to the public consistent with our process for adding new assets.

Per this process, we will now begin the engineering work (Step 4) for supporting Ethereum Classic. As part of this process, customers can expect to see public-facing APIs and other signs that the asset is being added. When we reach the final testing phase of the technical integration, which we expect to occur over the next few months, we will publicly announce a launch date for trading via our blog and Twitter (Step 5).

Ethereum Classic is een cryptocurrency die het resultaat was van een hard fork van het Ethereum-netwerk in juli 2016. Je kunt hier meer lezen over Ethereum Classic.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *