Juni-updates voor Trezor-apparaten en wallet

Vandaag heeft Trezor nieuwe updates uitgebracht voor verschillende Trezor-apparaten en -services. Trezor One en Trezor Model T krijgen beide hun firmware bijgewerkt, met nieuwe functies en aanpassingen die veranderingen in bepaalde cryptocurrencies weerspiegelen. Je Trezor-apparaten zijn gereed voor de update van Zcash Overwinter of begrijpen de Cashaddr van Bitcoin Cash.

Ze hebben ook de ondersteuning voor meer cryptocurrency uitgebreid in beide apparaten. De Firmware-update voor Trezor Model T bevat bijvoorbeeld NEM- en Lisk-ondersteuning, naast andere cryptocurrencies. De Trezor One leerde ook nieuwe munten en tokens herkennen; meer details hieronder.

Hun portemonnee-interface, de Trezor wallet, kreeg ook een update, waarmee je een uitgebreide functieset hebt. Je kunt nu je transactiegeschiedenis in PDF exporteren, de geschatte conversie naar fiat-valuta’s is bijgewerkt en nieuwe valuta’s zijn beschikbaar in de interface – Dogecoin en Vertcoin.

Lees alstublieft verder door op de onderstaande links te klikken:

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *