Litebit breidt haar aanbod uit met 11 nieuwe cryptocurrencies

Litebit heeft deze maand haar aanbod weer flink uitgebreid. De Nederlandse cryptocurrency broker voegde deze maand namelijk de volgende cryptovaluta toe:

 • 2GIVE (2GIVE)
 • BitBay (BAY)
 • Cardano (ADA)
 • OmiseGO (OMG)
 • PinkCoin (PINK)
 • Power Ledger (POWR)
 • Siacoin (SC)
 • Sirin (SRN)
 • Stellar (XLM)
 • SysCoin (SYS)
 • Tron (TRX)

Op social media meldt Litebit dat het ook kijkt om TokenPay (TPAY) toe te voegen aan haar website. De website van Litebit is vooral populair bij beginnende crypto-investeerders, zij kunnen namelijk gemakkelijk cryptovaluta kopen met betaalmethodes als Bancontact en iDeal. Gevorderde crypto-investeerders kiezen vaker voor exchanges als Binance waar de transactiekosten een stuk goedkoper zijn.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *