Ontmoet de mensen die hun eigen internet bouwen in Detroit

0 minuten

Naast de blockchain-technologie is het internet misschien wel de meest disruptieve innovaties voor de mensheid geweest. Als het gaat om internet, worden onze verbindingen over het algemeen gecontroleerd door telecombedrijven. Maar een groep mensen in Detroit probeert dat te veranderen.

Motherboard heeft een ontmoeting gehad met de leden van het Equitable Internet Initiative (EII), een groep die vanaf het begin hun eigen draadloze netwerken bouwt om betaalbaar en snel internet te bieden om te voorkomen dat er een digitaal klassensysteem ontstaat.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *