Anycoin Direct voegt Qtum toe aan website

De Nederlandse cryptocurrency broker Anycoin Direct heeft opnieuw haar aanbod uitgebreid. Vorige maand kondigde het bedrijf aan Ripple toe te hebben gevoegd, vandaag voegt Anycoin Direct ook Qtum toe aan het aanbod.

In de nieuwsbrief schrijft Anycoin Direct het volgende:

Met groot genoegen verwelkomen wij de multifunctionele coin Qtum op Anycoin Direct! Vanaf dit moment kunt u op Anycoin Direct Qtum kopen via al onze beschikbare betalingsmethodes. Uiteraard is het ook mogelijk om Qtum te verkopen en kunt u de uitbetaling op uw bankrekening laten storten.

Qtum combineert een aangepaste versie van de Bitcoin Core infrastructuur met een verenigbare versie van de Ethereum Virtual Machine (EVM). Hiermee combineert Qtum de betrouwbaarheid van Bitcoin’s onfeilbare blockchain met de eindeloze toepassingen van smart contracts. Gedecentraliseerde applicaties en smart contracts zijn dus inzetbaar op het Qtum netwerk. Deze functies zorgen ervoor dat Qtum een multifunctionele cryptocurrency is.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *