Litebit schrapt enkele cryptocurrencies uit aanbod

Cryptocurrency broker Litebit heeft in een e-mail aan haar klanten laten weten dat het de cryptocurrencies: ClubCoin, Stealthcoin, Expanse, Decred en Augur zal verwijderen uit het aanbod. Vanaf 20 maart 2018 zullen de digitale munten niet meer te koop zijn via het platform van het Nederlandse bedrijf. Hieronder de desbetreffende e-mail:

On March 20th, LiteBit will stop trading ClubCoin, Stealthcoin, Expanse, Decred and Augur. From this date forward, these coins will no longer be available on LiteBit.

The balance in your ClubCoin LiteBit wallet remains available for you to withdraw to your own wallet. We expect ClubCoin will lose miner support which may result in transactions not being confirmed by the ClubCoin network.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *