Playboy is van plan om multi-cryptocurrency wallet te integreren

Op 14 maart kondigde Playboy Enterprises, de marktleider in de volwassenenindustrie, de integratie aan van cryptocurrency-betalingen, te beginnen met zijn Playboy TV-webportal. Volgens de aankondiging zullen klanten in de toekomst toegang kunnen krijgen tot content voor volwassenen, exclusives en augmented reality (AR) en virtual reality (VR).

Verhoogde betalingsflexibiliteit

Playboy TV is van plan multi-cryptocurrency wallet te integreren Playboy is een volwassen lifestyle- en entertainmentbedrijf dat in 1953 werd opgericht door Hugh Hefner. Het bedrijf werd een van de eerste leiders in de volwassen industrie in de seksindustrie en blijft een dominante speler. Playboy Enterprises, met hoofdzetel in Beverly Hills, Californië, publiceert tijdschriften, websites, televisie-uitzendingen en radio in ongeveer 180 landen over de hele wereld. Nu is het bedrijf van plan cryptocurrency-betalingen voor zijn online services te introduceren, te beginnen met zijn dochteronderneming Playboy TV.

Reena Patel, de chief commercial officer en hoofd van Operations voor Playboy Enterprises, verklaarde:

As the popularity of alternative payment methods continues to grow around the world, along with the reach of Playboy’s digital platforms, we felt it was important to give our 100 million monthly consumers increased payment flexibility.

Dit is niet Playboy’s eerste rodeo met cryptocurrencies als de Playboy Brand Website; Playboy Plus begon in februari 2014 met het accepteren van BTC-betalingen.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *