PwC onthult blockchain-analysetool voor het tracken van ICO-tokens

Het grote accountantskantoor, Pricewaterhouse Coopers (PwC), heeft aangekondigd dat het momenteel een blockchain-analysetool uitprobeert om vanaf het moment van lancering digitale tokens te verhandelen. PwC heeft verklaard dat de software bedrijven zal helpen bij het bewaken van misbruik van hun tokens voor ongeoorloofde doeleinden.

PwC en zijn partner voor forensische diensten in Hong Kong, Eric Young, hebben aangegeven dat het bedrijf ernaar streeft om een groeiende interesse in het werven van fondsen te kapitaliseren via initiële muntenaanbiedingen (ICO’s) bij bedrijven in de sectoren productie, technologie en detailhandel in Azië.

Analisten hebben geconcludeerd dat PwC hoopt munt te slaan uit de migratie van vele Aziatische cryptocurrency-bedrijven naar Hong Kong en Singapore – vanwege het gebrek aan prohibitieve regelgeving van ICO’s ten aanzien van ICO’s in China’s toenemende hardhandig optreden tegen cryptocurrency.

Pricewaterhouse Coopers werkt samen met ICO Industry

In de afgelopen maanden werkte PwC samen met bedrijven die ICO’s wilden lanceren door naast juridische ondersteuning, zoals know-your-customer, anti-witwasmaatregelen en advies bij rechtszaken en belastingstructuren.

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *