Archos komt met de Safe-T mini cryptocurrency wallet

De Franse hardware fabrikant Archos komt met een eigen cryptocurrency hardware wallet. Het apparaat wordt de Archos Safe-T mini genoemd en zal waarschijnlijk vijftig euro kosten. Met deze prijs is het apparaat een stuk goedkoper dan hardware wallets als de populaire Ledger Nano S of de Trezor.

Hardware wallets zijn een van de veiligste manieren om bitcoins of andere cryptomunten te bewaren. Ze hebben als doel je coins veilig te houden. De Safe-T mini zal waarschijnlijk in juni dit jaar beschikbaar zijn op de Europese markt.

Archos-Safe T mini hardware wallet

Ondersteunde cryptocurrencies

Het lijkt erop dat het apparaat in eerste instantie de volgende cryptocurrencies zal ondersteunen:

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Litecoin
  • Dash
  • Bitcoin Cash
  • Zcash

Thijs van Zutphen

Thijs van Zutphen is cryptocurrency enthousiasteling van het eerste uur. Sinds 2012 is hij bezig met bitcoin en andere blockchain-projecten. Voor CryptoSpot schrijft Thijs regelmatig nieuwsberichten en opiniestukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *